Во брак се 33 години и уште 10 забавни факти за најсреќниот холивудски пар - Том Хенкс и Рита ВилсонТом Хенкс и Рита Вилсон се еден од ретките славни парови кои останале заедно скоро цел живот. Тие стапија во брак во далечната 1988-ма и годинава ја прославија нивната 33-та годишнина. За нив не постојат ни гласини за неверство, разводи и сите други проблеми што ги прогонуваат речиси сите славни парови, а изгледаат како најприземјените луѓе што можете да ги најдете во Холивуд. Во ова видео, пак, можете да дознаете неколку забавни факти за нивниот брак кои само потврдуваат дека љубовта меѓу нив навистина е искрена.