ВИДЕО: Канје Вест потроши 3 милиони долари за Ким Кардашијан - најскапите запросувања на познатите личности

Канје Вест потроши 3 милиони долари за Ким Кардашијан - најскапите запросувања на познатите личностиСите сонуваат за романтично запросување, а кога познатите личности ги запросуваат нивните сакани, очигледно воопшто не штедат. Иако Канје Вест и Ким Кардашијан се разделија, уште долго ќе се зборува за нивното запросување. За овој настан, Канје изнајми цел стадион и најми оркестар кој ја свирел омилената песна на Ким – Young and Beautiful од Лана Дел Реј. Според информациите сето ова го чинело неверојатни 3 милиони долари, а овде не спаѓа вереничкиот прстен што ѝ го даде на Ким...