Дамиано Давид со женска долна облека во новиот провокативен спот на MåneskinЕвровизиските победници Måneskin објавија нов спот за песната I Wanna Be Your Slave. Видеото е доста провокативно и изобилува со голотија, а има и момент каде што Дамиано Давид, најпопуларниот член од бендот, се појавува со женска долна облека и високи чорапи. Реакциите за видеото се измешани, како и за сè што прават членовите на бендот – некои сметаат дека ова е нивниот препознатлив стил и се воодушевени од спотот, додека на другите воопшто не им се допаѓа. Што мислите вие?

The HWD Facebook commenting plugin is not published