ВИДЕО: Лажни факти за Меган Маркл и принцот Хари во кои јавноста уште верува

Лажни факти за Меган Маркл и принцот Хари во кои јавноста уште веруваМеган Маркл и принцот Хари се во центарот на вниманието уште откако јавноста дозна дека се заедно. Меган Маркл не само што нема благородничко потекло и што не потекнува од Британија, таа е и разведена, а за британското кралско семејство е познато дека обрнува многу внимание на овие работи. Покрај многуте работи што ги изнаслушавме за Меган и Хари, во јавноста се појавија и многу лажни факти кои, од некоја причина, уште се популарни и луѓето уште веруваат во нив…