ВИДЕО: Будилник што бега сè додека не станете и уште 9 генијални изуми за мрзливите луѓе

Будилник што бега сè додека не станете и уште 9 генијални изуми за мрзливите луѓеДали ставањето наутро ви е вистински предизвик и често се случува да заспиете? Можеби имате навика во сон да го исклучите алармот или да ја вклучите опцијата snooze, а ова сигурно ви предизвикува многу проблеми. Тогаш сигурно ќе ви се допадне будилникот со тркала кој буквално бега од вас, сè со цел да ве натера да станете од креветот за да го исклучите.