ВИДЕО: Обилни оброци, непотребни расправии - 7 работи што ви ја крадат целата енергија во текот на денот

Обилни оброци, непотребни расправии - 7 работи што ви ја крадат целата енергија во текот на денотДали сте забележале дека периодов немате многу енергија, без разлика што спиете доволно? Тогаш дефинитивно има некој проблем. Дали можеби јадете еден голем оброк во текот на денот наместо неколку помали? Тогаш немојте да бидете изненадени зошто немате енергија во текот на денот. На организмот му треба повеќе време да направи дигестија на обилниот оброк, а поради ова, вие ќе се чувствувате многу уморно…