ВИДЕО: Трикови кои ќе ви го олеснат носењето на градник

Трикови кои ќе ви го олеснат носењето на градникНосењето на градник знае да биде сериозен предизвик, со кој секоја жена се соочува секојдневно. 

Како моделот без прерамки да остане на свое место, како прерамките да не затегаат премногу, како балконетите да не се оцртуваат под тесните маички...

И уште неколку решенија на реални женски проблеми.