ВИДЕО: „Лековити“ кристали, егзотични миленици - на што најмногу троши Меган Фокс?

„Лековити“ кристали, егзотични миленици - на што најмногу троши Меган Фокс?Меган Фокс секогаш успева да ја изненади јавноста, па дури и со работите што ги купува најчесто. Познатата актерка може да се пофали со неколку милиони во банка, а покрај трошоците што им се заеднички на сите богаташи, како автомобили и луксузни одмори, Меган знае да ги купи и најбизарните работи. На пример, актерката верува дека кристалите имаат лековита моќ, па ги купува доста често. Таа е и огромен фан на видео игри, па има потрошено мало богатство на нив и колекционерски предмети инспирирани од Halo, Fortnite, Uncharted и некои од најпопуларните видео игри…