ВИДЕО: Италија, Мексико, Кариби - најлуксузните одмори и патувања на Кардашијанс

Италија, Мексико, Кариби - најлуксузните одмори и патувања на КардашијансСестрите од кланот Кардашијан-Џенер не штедат кога станува збор за патување, па досега ги имаат посетено можеби сите егзотични дестинации ширум светот. А, од фотките што редовно ги споделуваат станува јасно дека навистина сакаат да си ги дозволат сите уживања. Но кои се најскапите одмори и патувања на Кардашијанс? Погледнете го видеото и дознајте.