Бред Пит, Роберт Патинсон - славни личности кои се тушираат помалку од еднаш неделноВо последно време многу славни личности почнаа да зборуваат за нивните хигиенски навики, а повеќето од нив ја оставија јавноста без зборови. Откако Мила Кунис и Ештон Кучер изјавија дека речиси никогаш не ги бањаат нивните деца, многу славни ги поддржаа и споделија дека и тие се тушираат едвај еднаш неделно. Од Бред Пит, па сè до Роберт Патинсон, погледнете кои славни го мразат туширањето.