ВИДЕО: Намерно ѝ ја отежнува битката за старателството - мрачните тајни на таткото на Бритни Спирс

Намерно ѝ ја отежнува битката за старателството - мрачните тајни на таткото на Бритни СпирсСо години Бритни Спирс е како затвореник во сопствениот дом – нема контрола над нејзините пари, не може да се дружи со кого сака, па дури не смее ни да има деца, само затоа што татко ѝ е нејзиниот легален старател. Нp, пејачката реши дека е време да си ја врати слободата и отиде на суд за да може да се ослободи од влијанието на татко ѝ Џејми. А додека траеше сето ова, јавноста ги дозна можеби најмрачните тајни на Џејми. Знаевте ли дека тој намерно ѝ ја отежнувал битката за старателството на Бритни? Пејачката има две деца, но не може да добие старателство над нив само поради татко ѝ…