ВИДЕО: Работење без одмор, напорни проби, строги диети - што сè жртвуваше Бијонсе за да стане најголемата музичка ѕвезда?

Работење без одмор, напорни проби, строги диети - што сè жртвуваше Бијонсе за да стане најголемата музичка ѕвезда?Бијонсе дефинитивно доминира на музичката сцена, и тоа со години, а пејачката е активна уште од најрана возраст. Денес Бијонсе ужива успех за кој повеќето можат само да сонуваат, но неретко ги заборавиме сите жртви што ги направила за да стигне дотука. Бидејќи настапува уште од детството, Бијонсе не го минувала слободното време со пријатели, туку на проби. Истото важи и подоцна во животот, во периодот кога се обидуваше да се пробие на светската музичка сцена. Покрај тоа, самите проби кои вклучуваат многу танцување сигурно не биле лесни…