ВИДЕО: Кој е Далтон Гомез, сопругот што Аријана Гранде упорно го крие од јавноста?

Кој е Далтон Гомез, сопругот што Аријана Гранде упорно го крие од јавноста?Откако ја почна врската со Далтон Гомез, Аријана Гранде не само што не открива ништо, туку и многу ретко споделува фотографии од него. Парот дури и се венча во мај годинава, со интимна церемонија за која не знаеме скоро ништо. Но кој е всушност Далтон и како Аријана, една од најголемите музички ѕвезди, успеа да го скрие од јавноста?