ВИДЕО: Пенелопе Круз и Хавиер Бардем - славни парови кои долго ја криеја врската од јавноста

Пенелопе Круз и Хавиер Бардем - славни парови кои долго ја криеја врската од јавностаСлавните личности се свесни дека јавноста го следи секој нивен чекор и се обидува да дознае повеќе за нивниот приватен живот. Неретко и тие самите со задоволство споделуваат вакви детали. Но многу често славните се таинствени кога станува збор за нивните врски. Најверојатно поради огромниот притисок од јавноста и медиумите, тие сакаат да помине извесен период пред јавно да соопштат дека се заедно. Пенелопе Круз и Хавиер Бардем имаат соработувано на бројни филмови и моментално се еден од најсреќните холивудски парови. Поради хемијата помеѓу нив, јавноста долго шпекулираше за нивната врска, но тие упорно негираа. Дури во 2010 година Хавиер ја сподели веста дека се заедно...