ВИДЕО: Џиџи Хадид и Зејн Малик - славни парови кои се смирија поради нивното дете

Џиџи Хадид и Зејн Малик - славни парови кои се смирија поради нивното детеМногу парови одучуваат да ѝ дадат втора, па и трета шанса на врската откако ќе раскинат, а причини за ова има безброј. Некогаш, пак, причината е бременост, како што е случајот со овие славни парови. Џиџи и Зејн Малик раскинуваа и се смируваа безброј пати. Кога парот последен пат се смири, не помина долго пред да соопштат дека Џиџи е бремена, па многумина претпоставуваат дека токму детето ги натерало да ѝ дадат уште една шанса на врската…