ВИДЕО: Алекс Родригез и Мадона - најскандалозните афери од светот на славните

Алекс Родригез и Мадона - најскандалозните афери од светот на славнитеИако неверствата се болни, за жал се многу честа појава, особено во светот на славните. Малку се паровите од Холивуд кои не се нашле среде скандал со афера и кои не се разделиле поради тоа. Иако аферите се секојдневие во шоу-бизнисот и веќе јавноста не им ни обрнува внимание, некои навистина ги шокираа сите, па се зборуваат и со години подоцна. Одличен пример за ова е аферата на Мадона и Алекс Родригез. Иако тие немаат потврдено ништо, наводно имало цврсти докази дека имале афера, и тоа во период кога и двајцата беа во брак…