ДНК со нов сингл во соработка со Мина - слушнете ја „Кобра“Македонското дуо ДНК ги израдува фановите со нов сингл, овојпат во соработка со Мина. Песната е насловена „Кобра“, а текстот е напишан од Панчо, кој е и автор на музиката заедно со Лазар Цветкоски. Уживајте!

The HWD Facebook commenting plugin is not published