ВИДЕО: Проблематично детство, конфликти со колегите - помалку познати факти за Мараја Кери

Проблематично детство, конфликти со колегите - помалку познати факти за Мараја КериМараја Кери е без сомнение една од најуспешните поп ѕвезди на сите времиња, која е активна на музичката сцена уште од 1990-тите. Пејачката има продадено над 200 милиони албуми и има дури 19 песни кои биле број еден на билборд топ-листите. Но и покрај сиот успех, Мараја се соочила со многу предизвици, и тоа уште од најрана возраст…