ВИДЕО: Поранешни момчиња на Бритни Спирс кои воопшто не ѝ помогнаа во најтешките мигови

Поранешни момчиња на Бритни Спирс кои воопшто не ѝ помогнаа во најтешките миговиКога се соочуваме со каков било проблем, скоро секогаш се потпираме на нашиот партнер. Сепак, тој е личноста која ни ја дава најголемата поддршка и секогаш ни го мисли најдоброто. Но, Бритни Спирс има долга историја на момчиња кои се чини целосно ги игнорирале нејзините проблеми. Со години пејачката води битка за својата финансиска независност и во тој период имаше неколку врски. Иако, како што дознавме неодамна, Бритни практично била чувана како затвореник, ниту едно од поранешните момчиња не истапило да ѝ помогне. Во ова видео можете да дознаете за кои станува збор.