ВИДЕО: Џастин и Хејли Бибер - 10-те најпроблематични славни парови

Џастин и Хејли Бибер - 10-те најпроблематични славни паровиСкоро сите имаат искуство со лоша, токсична врска, а ни славните не се имуни на ова. Некогаш изгледа и како сите врски на славните да се токсични – разводите и раскинувањата се норма и ретки се оние кои останале заедно повеќе од неколку години. Иако Џастин и Хејли Бибер тврдат дека се лудо вљубени и дека во нивниот брак владее хармонија, постојат многу „докази“ дека ова не е воопшто точно. Додека на Инстаграм и двајцата споделуваат фотки од нивниот навидум совршен заеднички живот, одвреме-навреме се појавува папараци фотка или видео на кое е повеќе од очигледно дека нештата не се најдобри. Бројни фанови имаат забележано дека Џастин е агресивен, а можеби дури и насилен кон Хејли и многу често не покажува ни трошка почит кон неа…