ВИДЕО: Бродови, авиони - 10 необјасниви исчезнувања во Бермудскиот Триаголник

Бродови, авиони - 10 необјасниви исчезнувања во Бермудскиот ТриаголникБермудскиот Триаголник во Атлантскиот Океан е место обвиено со мистерии. Со децении овде исчезнуваат авиони, бродови и хеликоптери и многу често им се губи секаква трага. Постојат многу теории за тоа што можеби се случува во оваа област и со што се соочуваат оние кои исчезнале таму, но наводно уште немаме конкретен одговор. Скоро сите исчезнувања во Бермудскиот Триаголник се мистериозни, а во ова видео можете да дознаете за некои од најморничавите.