Игор Џамбазов со нова песна инспирирана од неговата сакана Илина - „Love is So Good (многу ми е премалку...)“Игор Џамбазов ги израдува фановите со нова песна, насловена „Love i so Good (многу ми е премалку …)“. Македонскиот музичар ја напишал песната црпејќи инспирација од неговата сакана – планинарката Илина Арсова. За песната е снимен и видеоспот, во кој се прикажани неколку од сликите што ги прави Илина.

The HWD Facebook commenting plugin is not published