ВИДЕО: Лизо, Натали Портман - кои се вистинските имиња на познатите личности?

Лизо, Натали Портман - кои се вистинските имиња на познатите личности?Сите знаеме дека некои познати личности одлучуваат да си ги сменат имињата откако ќе се прослават, но ќе се изненадите од тоа колку од нив го направиле тоа. За некои ѕвезди, како Лизо и The Weeknd, е очигледно дека имаат друго име, но знаевте ли дека и Натали Портман и Блејк Лајвли спаѓаат во оваа категорија?