ВИДЕО: Били Ајлиш со нова фризура и уште 9 Инстаграм фотки со најмногу лајкови за 2021 година

Били Ајлиш со нова фризура и уште 9 Инстаграм фотки со најмногу лајкови за 2021 годинаНекои од најпознатите луѓе на планетата постојано рушат рекорди кога станува збор за Инстаграм лајкови. Оваа социјална мрежа ни ги доближи најголемите ѕвезди како никогаш досега, па не е ни чудно што фановите будно ги следат нивните профили. Поради ова, пак, некои нивни фотки собираат и по милион лајкови за едвај час-два. Но кои се Инстаграм фотките што собрале најмногу лајкови годинава? Погледнете го видеото и дознајте.