ВИДЕО: Пливање со ајкули, изнајмување стадиони – најскапите љубовни состаноци на познатите личности

Пливање со ајкули, изнајмување стадиони – најскапите љубовни состаноци на познатите личностиДодека ние се задоволуваме со вечера во ресторан или можеби одење на кино, ова не е доволно за познатите личности кои сакаат да ги импресионираат нивните партнери. Добро познат факт е дека неретко славните одат до екстреми кога станува збор за трошење поради што често се и на мета на јавноста, а изгледа дека стануваат уште понеразумни со трошењето кога станува збор за нивните (потенцијални) партнери. Од пливање со ајкули и искачување облакодери, па сè до изнајмување цел стадион, погледнете кои се најскапите, а можеби и најлудите љубовни состаноци на познатите.