ВИДЕО: Хидрираат, го намалуваат црвенилото - зошто треба да им дадете шанса на серумите со витамин Ц?

Хидрираат, го намалуваат црвенилото - зошто треба да им дадете шанса на серумите со витамин Ц?Досега сигурно сте слушнале за серум со витамин Ц – продукт за нега на кожа кој стана многу, многу популарен изминативе неколку години. Сите многупати сме читале за бројните придобивки од овие серуми, но што всушност ѝ прават на нашата кожа? Пред сè, серумот со витамин Ц е одличен за хидратација на кожата на лицето, особено ако имате мрсна кожа. Овие серуми не се густи, а со тоа не ги затнуваат порите и не создаваат акни како некои кремови. Истовремено, благодарение на витаминот Ц, овие серуми можат значително да го намалат црвенилото на вашето лице…