ВИДЕО: Лисабон, Милано, Токио – 10 градови со најдобрата улична мода

Лисабон, Милано, Токио – 10 градови со најдобрата улична модаСтилот е нешто индивидуално и никаде нема да најдете место каде што сите луѓе се облекуваат исто. Но сепак, некои градови се истакнуваат кога станува збор за улична мода бидејќи тамошните жители се навистина креативни со нивната облека. Во градовите како Милано, Лисабон и Токио секое излегување ќе направи да се чувствувате како да сте на модна ревија и сигурно ќе посакате да „украдете“ барем една идеја. Погледнете кои градови во светот ја имаат најдобрата улична мода.