Нова моќна и емотивна балада на Александра Јанева - „Денот што ни носи“По пауза од две години, Александра Јанева го објави својот повратнички сингл „Денот што ни носи“. Песната е заедничко авторско дело на Лазар Цветкоски и Александра Јанева. Емотивната видео-приказна за песната ја направи Ѓорги Вацев. „Денот што ни носи“ беше премиерно изведена на 36-тиот Фестивал на забавни мелодии Макфест и се закити со награда најдобар аранжман.

The HWD Facebook commenting plugin is not published