ВИДЕО: Кортни Кардашијан и уште 9 познати личности со кои никој не сака да соработува

Кортни Кардашијан и уште 9 познати личности со кои никој не сака да соработуваШтом сте позната личност, тоа значи дека ќе мора да соработувате со многу други луѓе, без разлика дали за снимање песна, снимање филм, снимање реклама или нешто сосема друго. Можеби вие мислите дека соработката со која било славна личност е работа од соништата, но изгледа повеќето славни се многу проблематични во вакви ситуации. Од Кортни Кардашијан, па сè до Мараја Кери, погледнете кои се познатите личности со кои никој не сака да соработува.