ВИДЕО: Меланија Трамп и уште 9 познати личности кои имаат само лоши зборови за Ана Винтур

Меланија Трамп и уште 9 познати личности кои имаат само лоши зборови за Ана ВинтурИзгледа дека Ана Винтур е мошне озлогласена личност во светот на модата. Како главна уредничка на „модната библија“ Вог уште од 80-тите, Ана е дефинитивно најзаслужна за успехот на магазинот, но и успехот на Мет галата. Но и покрај сиот успех, за Ана постојат многу лоши гласни како, на пример, дека има огромно его. Поради ова, Ана имала многу конфликти со некои од најголемите имиња во светот на шоу-бизнисот и повеќето од нив имаат само лоши зборови за неа.