ВИДЕО: Кои холивудски актерки имаат најмногу Инстаграм следбеници?

Кои холивудски актерки имаат најмногу Инстаграм следбеници?Социјалните мрежи, особено Инстаграм, станаа како мерило за популарност. Односно, колку повеќе следбеници има некоја личност, толку е попопуларна. Ова е особено важно за познатите личности чија кариера донекаде зависи од нивната популарност. Најпознатите холивудски актерки имаат и по неколку милиони следбеници на Инстаграм, но знаете ли кои од нив имаат најмногу?