ВИДЕО: Ким Кардашијан - 10.000 долари за вештачката коса на Мет галата: Колку пари „фрлаат“ славните на модни додатоци?

Ким Кардашијан - 10.000 долари за вештачката коса на Мет галата: Колку пари „фрлаат“ славните на модни додатоци?Познатите личности буквално трошат милиони долари на модни додатоци, како накит, чанти, па дури и вештачка коса. Знаевте ли дека Ким Кардашијан платила вртоглави 10.000 долари за вештачката коса што ја носеше на Мет галата? Џеј Зи, пак, поседува часовник кој наводно бил изработен специјално за него и кој чини дури 5 милиони долари. Погледнете колку пари „фрлаат“ славните на модни додатоци.