ВИДЕО: Чекаат детето само да си го одреди родот, не сакаат да им вика „мамо“ и „тато“ - какви родители се Илон Маск и Грајмс?

Чекаат детето само да си го одреди родот, не сакаат да им вика „мамо“ и „тато“ - какви родители се Илон Маск и Грајмс?Иако сега се разделени, Илон Маск и Грајмс се дефинитивно еден од почудните парови што сме ги виделе. Заедно тие имаат едно дете кое веќе стана познато по бизарното име, а според она што го споделуваат со јавноста, изгледа дека тие се мошне необични родители. На пример, Грајмс изјави дека нејзиното дете не ја вика „мамо“ и таа не го ни сака тоа…