ВИДЕО: Лејди Гага и уште 9 славни личности кои имаат ретки медицински нарушувања

Лејди Гага и уште 9 славни личности кои имаат ретки медицински нарушувањаНесомнено знаете која е Лејди Гага, но знаевте ли дека пејачката има синовитис? Ова е ретко нарушување поради кое настануваат воспаленија на ткивата околу зглобовите. Наводно, нарушувањето е еден вид артритис, но се јавува многу поретко и дефинитивно предизвикува многу болка и цела низа проблеми. Погледнете кои други познати личности имаат ретки медицински нарушувања.