ВИДЕО: Што сè преживеала Роуз Мекгован во бизарниот култ Children of God?

Што сè преживеала Роуз Мекгован во бизарниот култ Children of God?Веќе добро познат факт е дека актерката Роуз Мекгован поминала голем дел од детството во контроверзниот култ Children of God. Култот е основан уште во 1968 година и неколкупати го менувал името, па денес е познат како The Family International. Но, култот почнал да привлекува многу внимание додека го носел името Children of God – период кога и самата Роуз била дел од него. Погледнете го видеото и дознајте што сè преживеала Роуз во оваа бизарна заедница и како успеала да се спаси.