ВИДЕО: Џон Траволта и уште 9 познати личности кои „раскрстија“ со Холивуд

Џон Траволта и уште 9 познати личности кои „раскрстија“ со ХоливудНа почетокот од нивните кариери сонувале да допрат до Холивуд, но сега сакаат да се држат понастрана од центарот на забавната индустрија. Изгледа сè повеќе и повеќе славни личности „креваат раце“ од Холивуд – додека некои само се селат понастрана, други престануваат со сите ангажмани поврзани со Холивуд. Од Џон Траволта и Тоби Мегавер, па сè до Аманда Бајнс, погледнете кои познати личности „раскрстија“ со Холивуд.