ВИДЕО: Не знае да вози, но има 15 автомобили – луксузната колекција на Карди Би

Не знае да вози, но има 15 автомобили – луксузната колекција на Карди БиМногу славни личности се љубители на луксузни автомобили, а штом трошат милиони за нивните колекции, претпоставуваме дека знаат да возат. Но, не и Карди Би. Иако пејачката нема возачка дозвола, во нејзината гаража можете да најдете луксузна колекција од дури 15 автомобили. На Карди воопшто не ѝ е проблем што не може да ги вози автомобилите, но сподели дека почнала да оди на часови. Во ова виде можете да погледнете како изгледа нејзината колекција.