ВИДЕО: Никој не смее да ја фотографира Сторми без дозвола - каква мајка е Кајли Џенер?

Никој не смее да ја фотографира Сторми без дозвола - каква мајка е Кајли Џенер?Иако Кајли е јавна личност, таа го дава најдоброто од себе за да ја зачува приватноста на ќерка ѝ Сторми. За таа цел, ако некој отиде кај неа на гости, мора да го остави телефонот пред влезната врата – Кајли не сака никој да ја фотографира ќерка ѝ без дозвола, па ова ѝ дава некаква сигурност. Истовремено, секој што влегува во нејзиниот дом мора да направи дезинфекција на рацете, особено ако има контакт со Сторми.