Блејк Лајвли, Викторија Бекам - славни личности кои живеат во сенката на нивните пославни партнериВо светот на славните, без разлика што и двајцата партнери се големи ѕвезди, едниот од нив дефинитивно е попознат, па другиот мора да го помине животот во неговата сенка. Паровите како Џастин и Хејли Бибер мораат да си најдат некаква рамнотежа бидејќи иако светот знае и за двајцата од нив, едниот е секако попопуларен – има повеќе фанови, заработува поголеми суми и слично. Па, кои се познатите личности кои живеат во сенката на нивните уште попознати партнери?