Џастин и Хејли Бибер и уште 9 познати парови кои јавноста ги презираПостојат многу славни парови во Холивуд со кои јавноста, на некој начин, е опседната. Но, постојат и парови кои јавноста ги презира, па дури и мрази како, на пример, Џастин и Хејли Бибер. Можеби на почетокот фановите беа воодушевени од нив, но откако во јавноста почнаа да се појавуваат фотки и видеа на кои се гледа ужасното однесување на Џастин кон Хејли, скоро сите си го променија мислењето за нив…