Клои Кардашијан и Тристан Томпсон - кои се најомразените славни парови?Клои Кардашијан и Тристан Томпсон раскинуваа и се смируваа толку многу пати, што на јавноста веќе ѝ здодеа да слуша за нивните драми. Бившиот на Клои неколкупати беше „фатен на дело“ и Клои неколкупати му го прости неверството, а сега постојат гласини дека повторно, по којзнае кој пат, ќе се смируваат. Поради сето ова, не е ни чудно што јавноста почнува и да ги мрази. Кои се другите славни парови што јавноста воопшто не ги сака?