ВИДЕО: Проблемите почнале уште пред Меган - зошто принцот Вилијам не сакал да живее со Хари?

Проблемите почнале уште пред Меган - зошто принцот Вилијам не сакал да живее со Хари?Нам ни изгледа како Вилијам и Хари да го заладија односот пред година-две, кога Хари и сопругата Меган Маркл почнаа да се оддалечуваат од кралското семејство, за на крајот целосно да го напуштат. Но изгледа проблемите помеѓу двајцата браќа почнале многу порано. Во нивните 20-ти, Вилијам и Хари живееле во ист дел од кралската палата, односно, на некој начин, биле цимери. А, токму тогаш почнале првите сериозни расправии помеѓу нив…