Не ги плаќа работниците, продава неквалитетна роба - зошто луѓето го избегнуваат брендот на Кајли Џенер?Кајли Џенер заработува вртоглави суми благодарение на нејзините брендови за облека и шминка, но сè почесто слушаме за фанови кои почнале да ги бојкотираат нејзините производи. Неодамна многумина се пожалија на лошиот квалитет на костимите за капење што ги продава Кајли, а претходно луѓето се жалеа и за квалитетот на нејзините шминки. Како ова да не е доволно, периодов постојано слушаме шпекулации за третманот што го добиваат вработените во фабриките каде што се произведуваат продуктите на Кајли. Погледнете го видеото и дознајте зошто луѓето почнуваат да го бојкотираат брендот на Кајли.