Павле Камилоски со нов сингл - „Универзумот си работи за нас“Павле Камилоски, кој ѝ е најпознат на јавноста по концертот „Мала Италија патува“, објави нов сингл насловен „Универзумот си работи за нас“. Иако со неверојатен талент, Павле својата прва песна ја објави дури минатата година, а оттогаш неговата кариера тргна во нагорна линија, па фановите со нетрпение чекаат да слушнат нешто ново. За новиот сингл на Павле е снимен и романтичен видеоспот кој сигурно ќе ви се допадне. Уживајте!

The HWD Facebook commenting plugin is not published