ВИДЕО: Што пишувало во тестаментот на Адолф Хитлер?

Што пишувало во тестаментот на Адолф Хитлер?Адолф Хитлер е една од најозлогласените личности од историјата, а поради неговата моќна позиција успеал да собере огромно богатство. Во првиот тестамент, Хитлер нагласил дека по неговата смрт, неговата партнерка Ева Браун треба да добива одредена сума пари секој месец. Но, бидејќи Ева и Хитлер заедно извршија самоубиство, тестаментот претрпел одредени промени…