Мел Гибсон, Џорџ Клуни - кои се најбогатите актери и актерки во светот?Најуспешните и најпопуларните актери и актерки не секогаш се и најбогатите. Всушност, знаевте ли дека дел од најбогатите актери во светот се всушност од Боливуд, односно Индија? Индиската филмска индустрија зема огромен замав и некои од тамошните актери заработуваат дупло повеќе од најпознатите актери од Холивуд. Во ова видео можете да погледнете кои се најбогатите актери во светот за 2021 година.