Камерон Диаз и Снуп Дог - ѕвезди кои биле добри пријатели пред да станат светски познатиИако повеќето се од Америка, скоро ниту една славна личност не потекнува од Лос Анџелес или кое било од местата кои се како центар за забавната индустрија. Па, повеќето пријателства помеѓу нив се склучуваат таму. Но голем број познати личности се познавале уште во деновите кога биле само „обични“ луѓе. На пример, Камерон Диаз и Снуп Дог оделе во исто училиште…