Келнери откриваат: Кои славни личности се однесуваат ужасно во ресторан?Неретко познатите личности бараат посебен третман каде и да одат, а поради ова знаат да се однесуваат многу лошо кон келнери, рецепционери, стјуардеси… Во ова видео можете да ги погледнете сведоштвата на неколку келнери и келнерки кои имале лоши искуства со познатите личности на нивото работно место. Од Кајли Џенер, па сè до сестра ѝ Кендал, погледнете кои славни личности се однесуваат најлошо кога се во ресторан.