ВИДЕО: Живописни соништа и уште 7 знаци дека сте личност со високо развиена интуиција

Живописни соништа и уште 7 знаци дека сте личност со високо развиена интуицијаДали претчувствувате кога се случува нешто, без разлика дали добро или лошо? Дали некогаш ви изгледа како да можете да ја предвидите иднината бидејќи можете да почувствувате кога и дали ќе се случи нешто важно? Дали често имате живописни соништа кои на моменти ви е тешко да ги разликувате од реалноста? Тогаш можеби сте личност со високо развиена интуиција.