ВИДЕО: Џеки Чен и уште 9 познати актери и актерки кои речиси загинале на снимање

Џеки Чен и уште 9 познати актери и актерки кои речиси загинале на снимањеПо трагедијата на сетот на новиот филм на Алек Болдвин, јавноста почна да се присетува на многуте моменти на сетовите во Холивуд кога актерите премногу ѝ се доближиле на смртта. Иако филмските студија во Холивуд трошат милионски суми за филмовите, некогаш прават пропусти кога станува збор за безбедноста на филмската екипа. Од Џеки Чен и Том Хенкс, па сè до Шарлиз Терон, погледнете кои познати актери и актерки речиси загинале на филмски сет.